AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste abdest almak

Kahve falında üst üste abdest almak

Kahve falında üst üste abdest almak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste abdest almak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında üst üste abdest almak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste kitap görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste ölüm görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kötü günlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini üst üste görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında üst üste sevdiğin kişiyi görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste düşmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında üst üste yılan görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir