AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste eski sevgiliyi görmek

Kahve falında üst üste eski sevgiliyi görmek

Kahve falında üst üste eski sevgiliyi görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında üst üste eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Konu sizin için ne kadar önemli olursa olsun her tür aşırılıklardan veya ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında üst üste eski sevgiliyi görmek ayağa kalkacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında üst üste giyinmek ticaretinin gelişeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşları üst üste koymak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında üst üste taş dizmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste çorap giymek işinden ve ekmeğinden olacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına yorulur.

Kahve falında üst üste yatak görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste yılan görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir