AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste giyinmek

Kahve falında üst üste giyinmek

Kahve falında üst üste giyinmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hoşluklarla karşılaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, hayırlı terfiler alınacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste giyinmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Kahve falında üst üste giyinmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste ceket giymek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına inanılır.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste diş görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste eski sevgiliyi görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında üst üste yatak görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir