AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste yılan görmek

Kahve falında üst üste yılan görmek

Kahve falında üst üste yılan görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, adının her yerde geçeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste yılan gördüyseniz:

  • Soyut kavramları fiziksel gerçeklere dönüştürme yeteneğine sahipsiniz.

Kahve falında üst üste yılan görmek memur ise terfi edeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste sevdiğini görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste düşmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında üst üste giyinmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında üst üste aynı kişiyi görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste sigara içmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sorumlu tutacağına delalettir.

Kahve falında üst üste kazak giymek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir