AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste taş dizmek

Kahve falında üst üste taş dizmek

Kahve falında üst üste taş dizmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında üst üste taş dizmek gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında üst üste taş dizmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşları üst üste koymak fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste taş görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste ölüm görmek toplumda yükseleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına inanılır.

Kahve falında üst üste abdest almak tüm planların zamanında neticeleneceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında iki gün üst üste aynı kişiyi görmek şerefe ve izzete, maddi gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında üst üste mezar görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir