AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşları üst üste koymak

Kahve falında taşları üst üste koymak

Kahve falında taşları üst üste koymak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında taşları üst üste koymak gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında taşları üst üste koymak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Kahve falında üst üste taş dizmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste taş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste çorap giymek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Kahve falında üst üste halı görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında üst üste mont giymek kendine olan güvenin tazeleneceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir