AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste çorap giymek

Kahve falında üst üste çorap giymek

Kahve falında üst üste çorap giymek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap giymek gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında üst üste çorap giymek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine delalet eder.

Kahve falında üst üste çorap çıkarmak zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste pantolon giymek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında üst üste kaban giymek borçlarınızın canınızı sıkacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında üst üste etek giymek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek ayağa kalkacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir