AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste ayakkabı giymek

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yolunda gideceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi mutlu hissettiğiniz sürece aranızdaki aşk son derece iyi bir şekilde gelişebilir.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, evlenme yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek bunalıma düşeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Kahve falında üst üste çorap giymek sorunlarının yakında biteceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulur.

Kahve falında üst üste pantolon giymek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına yorulur.

Kahve falında üst üste etek giymek güzel günlerin sona ereceğine, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir