AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine inanılır.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilgili endişelerinizi belli etmeniz ilginç iş birliklerine neden olabilir.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üst üste kaban giymek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste etek giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir