AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır beklediğiniz bir randevu, plan ya da düzenleme yavaş yavaş şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek onları tebrik edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iki pantolon üst üste giymek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste kaban giymek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, düzenli bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste çorap giymek yardım edeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına inanılır.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek sevindirici olaylar yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir