AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişi çekmek

Kahve falında üst dişi çekmek

Kahve falında üst dişi çekmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet eder.

Kahve falında üst dişi çekmek gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında üst dişini çekmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında üst arka dişini çekmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında üst azı dişi çekmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında üst dişi çekmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üst diş çekmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ön üst dişinin düştüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında üst dişin koptuğunu görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir