AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişini çekmek

Kahve falında üst dişini çekmek

Kahve falında üst dişini çekmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, canla başla çalışacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında üst dişini çekmek gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında üst azı dişi çekmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişini çekmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulur.

Kahve falında üst dişini çekmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında üst dişi çekmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında üst diş çekmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bunalıma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişi çürük görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir