AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan duman çıkmak

Kahve falında bacadan duman çıkmak

Kahve falında bacadan duman çıkmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayattan yana keyif bulacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında bacadan duman çıkmak gördüyseniz:

  • Siz esnek veya aydınlatıcı olabilirseniz, o zaman herkesin sizin gibi davrandığını görebilirsiniz.

Kahve falında bacadan duman çıkmak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında baca dumanı görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek yolunda huzurla devam edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına alamet eder.

Kahve falında bacadan duman görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulur.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bacada duman görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında bacadan çıkmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında evden duman çıkmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir