AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca yanması görmek

Kahve falında baca yanması görmek

Kahve falında baca yanması görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında baca yanması gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında baca yanması görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baca kurumu görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan ateş görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacadan çıkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında soba bacası görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük baca görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir