AnaSayfa / Genel / Kahve falında unu hamur yapmak

Kahve falında unu hamur yapmak

Kahve falında unu hamur yapmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında unu hamur yapmak gördüyseniz:

  • İlginç projeler tasarlamayı hayal edebilirsiniz.

Kahve falında unla hamur yapmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında unu hamur yapmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında un ve hamur görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında un hamur görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur un görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un hamur ekmek görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına tabir olunur.

Kahve falında un helvası yapmak batıl amele, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir