AnaSayfa / Genel / Kahve falında un hamur ekmek görmek

Kahve falında un hamur ekmek görmek

Kahve falında un hamur ekmek görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında un hamur ekmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ise savurganlığa varacak kadar cömert ya da herkesin tepkisini çekecek kadar cimri olabilirsiniz.

Kahve falında un hamur ekmek görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur un görmek sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında unu hamur yapmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un ve hamur görmek hak yoluna döneceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında unla hamur yapmak ailesini de mutlu edeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında un hamur görmek aksiliklerin başgöstereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un ekmek görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir