AnaSayfa / Genel / Kahve falında un helvası yapmak

Kahve falında un helvası yapmak

Kahve falında un helvası yapmak büyük başarılar kazanılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, adının her yerde geçeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası yapmak gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında un helva yapmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında un helvası yapmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında un helvası yaptığını görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında un helva yemek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulur.

Kahve falında un helvası almak takdir edilip her konuda destek göreceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında un helvası görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir