AnaSayfa / Genel / Kahve falında un hamur görmek

Kahve falında un hamur görmek

Kahve falında un hamur görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un hamur gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında un hamur görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işarettir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak hayallerin gerçekleştirileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur un görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yaşamına renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında unla hamur yapmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında un hamur ekmek görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unu hamur yapmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işarettir.

Kahve falında un ve hamur görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında böceklenmiş un görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir