AnaSayfa / Genel / Kahve falında unla hamur yapmak

Kahve falında unla hamur yapmak

Kahve falında unla hamur yapmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, günlerini bunun için harcayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında unla hamur yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında unu hamur yapmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulur.

Kahve falında unla hamur yapmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında hamur un görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un hamur görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında un hamur ekmek görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında un ve hamur görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında un helva yapmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir