AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ve hamur görmek

Kahve falında un ve hamur görmek

Kahve falında un ve hamur görmek düşmanların barışacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına alamet eder.

Kahve falında un ve hamur gördüyseniz:

  • Yarışmalı ortamlar sizi cezbedecek.

Kahve falında unu hamur yapmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına delalettir.

Kahve falında hamur un görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında un hamur görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır unundan hamur yapmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında unla hamur yapmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında un ve hamur görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında un hamur ekmek görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet oldu unu görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir