AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan atlamak

Kahve falında bacadan atlamak

Kahve falında bacadan atlamak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bacadan atlamak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında bacadan atlamak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıktığını görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında baca temizlediğini görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında baca yaptığını görmek can sıkıntısının sona ereceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Kahve falında ev bacası görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya alamet eder.

Kahve falında bacada kurum görmek kederden ve stresten kurtulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret eder.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında peri bacası görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir