AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev bacası görmek

Kahve falında ev bacası görmek

Kahve falında ev bacası görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, artık rahat bir nefes alacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev bacası gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Kahve falında eve bacadan girmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev bacası görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bacadan eve girmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalettir.

Kahve falında bacası tüten ev görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına inanılır.

Kahve falında bacada kurum görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber delalettir.

Kahve falında bacadan inmek kendisini ailesine vereceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacada ateş görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baca açmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir