AnaSayfa / Genel / Kahve falında peri bacası görmek

Kahve falında peri bacası görmek

Kahve falında peri bacası görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında peri bacası gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında peri bacası görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında peri bacalarını görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yüksek bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında peri bacaları görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük peri görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında peri görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında uçan peri görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulur.

Kahve falında peri olduğunu görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında cin ve peri görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir