AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacada kurum görmek

Kahve falında bacada kurum görmek

Kahve falında bacada kurum görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bacada kurum gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baca kurumu temizlemek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baca kurumu görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet eder.

Kahve falında bacada kurum görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bacadan çıkmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacada duman görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacadan duman çıkmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacada ateş görmek esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir