AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca yaptığını görmek

Kahve falında baca yaptığını görmek

Kahve falında baca yaptığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında baca yaptığını gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında baca borusu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında baca kurumu temizlemek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında soba bacası görmek işlerinin iyi gideceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bacada kurum görmek hata yapılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında baca tütmesi görmek bir araya geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacadan eve girmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yanan baca görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir