AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca kurumu temizlemek

Kahve falında baca kurumu temizlemek

Kahve falında baca kurumu temizlemek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında baca kurumu temizlemek gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında baca kurumu temizlemek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baca kurumu görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında bacada kurum görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulur.

Kahve falında baca temizlemek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba bacası temizlemek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında baca temizlediğini görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, tatsız durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük baca görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir