AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca yıkmak

Kahve falında baca yıkmak

Kahve falında baca yıkmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, içini açmaya karar vereceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Kahve falında baca yıkmak gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında baca yıkmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuğla yıkmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bacadan duman görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bacadan duman çıkmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında bacadan kurum temizlemek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında baca açmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacası tüten ev görmek başına uğursuzluklar geleceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında baca kurumu görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir