AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacası tüten ev görmek

Kahve falında bacası tüten ev görmek

Kahve falında bacası tüten ev görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacası tüten ev gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Kahve falında bacadan eve girmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bacası tüten ev görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve bacadan girmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ev bacası görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında peri bacalarını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına yorulur.

Kahve falında baca temizlemek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacadan düşmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba bacası temizlemek yeni ev eşyaları alınacağına, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir