AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca açmak

Kahve falında baca açmak

Kahve falında baca açmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Kahve falında baca açmak gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Kahve falında baca açmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında peri bacalarını görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, büyük zorluklar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, duraklama yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek yol alacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacadan inmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bacadan atlamak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında baca temizlemek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında baca dumanı görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir