AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba bacası görmek

Kahve falında soba bacası görmek

Kahve falında soba bacası görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulur.

Kahve falında soba bacası gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Kahve falında soba bacası temizlemek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soba bacası görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baca yıkılması görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında baca yaptırmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan baca görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında baca kurumu temizlemek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, gururlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bacadan eve girmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında baca kurumu görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir