AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca tütmesi görmek

Kahve falında baca tütmesi görmek

Kahve falında baca tütmesi görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ömrün uzun olmasına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında baca tütmesi gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Kahve falında peri bacası görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baca deliği görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bacadan ateş görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılan baca görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında peri bacalarını görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında baca dumanı görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına yorulur.

Kahve falında baca yıkmak desteksiz kalacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında peri bacaları görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir