AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca borusu görmek

Kahve falında baca borusu görmek

Kahve falında baca borusu görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Kahve falında baca borusu gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında baca borusu görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına yorulur.

Kahve falında bacanın tüttüğünü görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine işarettir.

Kahve falında baca kurumu görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulur.

Kahve falında bacadan çıkan duman görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve bacadan girmek zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında baca yaptığını görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında baca tamir etmek iç sıkıntısına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacada duman görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir