AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca tutuşması görmek

Kahve falında baca tutuşması görmek

Kahve falında baca tutuşması görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baca tutuşması gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında baca tutuşması görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında bacaya su dökmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında baca deliği görmek başarıları ile tanınacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baca yanması görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan baca görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bacadan ateş görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baca yaptığını görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir