AnaSayfa / Genel / Kahve falında baca yıkıldığını görmek

Kahve falında baca yıkıldığını görmek

Kahve falında baca yıkıldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında baca yıkıldığını gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Kahve falında baca yıkılması görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan baca görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında peri bacalarını görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Kahve falında bacadan duman görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında bacada kurum görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baca kapağı görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baca görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir