AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacadan ateş görmek

Kahve falında bacadan ateş görmek

Kahve falında bacadan ateş görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bacadan ateş gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında bacada ateş görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacadan ateş görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baca kurumu temizlemek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve bacadan girmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında baca yıkıldığını görmek sorunsuz geçeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Kahve falında soba bacası görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında baca isi görmek mutluluğunu çoğaltacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında soba bacası temizlemek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir