AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak haybeye para ve zaman harcayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle el ele tutuşmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle el ele tutuşmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında sevgili el ele tutuşmak kısmetlerinin artacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkekler el ele tutuşmak ters giden işlerin de düzeleceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir