AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek darp edileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, karasızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt emzirmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sağ göğsünü görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünde yara görmek çok yıpranacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir