AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kötü sözler duyulacağına delalet eder.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği sağ göğsünden emzirmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ memeden bebek emzirmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet eder.

Kahve falında iki göğsünden bebek emzirmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sol göğsünden bebek emzirmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir