AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçını kestirmek

Kahve falında başkasının saçını kestirmek

Kahve falında başkasının saçını kestirmek iyi geçiminin biteceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Kahve falında saç kestirirken ağlamak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında saç kestirmiş olmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Kahve falında küt saç kestirmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, büyük başarıla kazanacağına işarettir.

Kahve falında kısa saç kestirdiğini görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, korkularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestirip sarıya boyatmak istediği herşeye ulaşabileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kel kestirmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir