AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın önünü kestirmek

Kahve falında saçın önünü kestirmek

Kahve falında saçın önünü kestirmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, moralin bozulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında saçın önünü kestirmek gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında saçın önünü kestirmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalettir.

Kahve falında saçın önünü kesmek güven kaybına uğrayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının önünü kesmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının önünün beyazladığını görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının önünün döküldüğünü görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının önünün beyazladığını görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının önünün döküldüğünü görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir