AnaSayfa / Genel / Kahve falında un helva yapmak

Kahve falında un helva yapmak

Kahve falında un helva yapmak parasız günler geçireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un helva yapmak gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Kahve falında un helvası yapmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un helva yapmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası almak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında un helvası yaptığını görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında un helva yemek evlenme yolunda adım atacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir