AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sınava geç kaldığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sınav geç kalmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sınava geç kalmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına inanılır.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir