AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavını görmek

Kahve falında üniversite sınavını görmek

Kahve falında üniversite sınavını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında üniversite sınavını gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında üniversite sınava girmek başına türlü işler geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversitede sınav olmak özel hayatının renkleneceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine inanılır.

Kahve falında üniversitede sınava girdiğini görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversite sınavı görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında üniversitede sınava girmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir