AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, moralinin bozulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yeni bir yol tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversitede sınava girmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınava girmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavında olduğunu görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversitede sınava girdiğini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak başarılı bir kişi olunacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir