AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarını aşacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, insanlarla tartışacağına, eski enerjisini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerde verdiğiniz ölçüde alamamanız sizi üzebilir.

Kahve falında üniversite sınavını kaçırmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında üniversitede sınava girmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavı görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalettir.

Kahve falında üniversite sınavını kaybetmek planlarının gerçekleşeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir