AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Kahve falında sınav geç kalmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sınava geç kalmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sınava geç kaldığını görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak kendisi paralayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavının iyi geçtiğini görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan geçtiğini görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında sınavı geçtiğini görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir