AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava geç kalmak

Kahve falında sınava geç kalmak

Kahve falında sınava geç kalmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hataların telafi edileceğine, rahatsızlık duyulacağına, kimseden korkmayacağına işaret eder.

Kahve falında sınava geç kalmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında sınava geç kalmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında sınav geç kalmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sınava geç kalmak ve girememek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava geç kaldığını görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavı geçtiğini görmek hanesinin bollukla dolacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret eder.

Kahve falında sınava geç girmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavın iyi geçmediğini görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir