AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniformalı asker görmek

Kahve falında üniformalı asker görmek

Kahve falında üniformalı asker görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniformalı asker gördüyseniz:

  • Belki de, kazanmanızı sağlayacak bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında üniformalı asker görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında üniformalı askerler görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniformalı asker olmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında üniformalı subay görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir