AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniformalı asker olmak

Kahve falında üniformalı asker olmak

Kahve falında üniformalı asker olmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üniformalı asker olmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek şansının da açık olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında üniformalı askerler görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında üniformalı asker olmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalettir.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yeni yerler göreceğine delalet eder.

Kahve falında üniformalı asker görmek tatsızlık olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı üniforma görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis üniforması giymek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir