AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi üniformalı asker görmek

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi üniformalı asker gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üniformalı asker görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında üniformalı asker olmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında üniformalı askerler görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mavi üniforma görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir